Vandaag zijn we nog eens op controle geweest bij de gynaecoloog. In de wachtzaal van de gynaecoloog was het precies een babycreche. Alle mama’s kwamen op controle met hun kindjes.

Bij de gynaecoloog werd eerst mama gecontroleerd: bloeddruk, urine, buikomtrek, gewicht … En ja, mama haar gewicht is na twee maanden opnieuw gestegen. Een stijging van 200 gram. Alles ok met mama.

Daarna was het mijn beurt. Het onderzoek van mij werd een hele uitdaging voor de gynaecoloog. De gynaecoloog heeft moeten laten zien dat ze snel kan werken. Elke keer ze iets van mij wou meten, vond ik het nodig om het echotoestel een stampje te geven. 😉 Toch is het haar gelukt: mijn hartje klopt mooi, mijn hoofdje is mooi gevormd, mijn maagje is gevuld …Op dit moment is mijn gewicht 2500 gram. Ook ik werd goedgekeurd.

>De gynaecoloog wou aan mama en papa nog een mooie echofoto van mij meegeven, maar daar had ik geen zin in. Ik verstopte mijn gezichtje achter mijn handjes. 🙂 Binnen twee weken, bij de volgende controle, laat ik misschien wel wat meer van mij zien.

Comments are closed.

Post Navigation