Vandaag ben ik vier maanden! 🙂

Op die vier maanden heb ik al heel veel geleerd. Zo kan ik sinds een week van mijn rug naar mijn buik rollen. Maar terugrollen lukt me nog niet. Dus elke keer als ik het beu ben om op mijn buik te liggen, begin ik te wenen en moet mama of papa mij komen omrollen. Soms rol ik zelfs al terug terwijl mama of papa nog maar net weg is 😉

Verder heb ik ook al leren petatjes eten. In het begin vond ik het helemaal niet lekker. Maar nu kan mama zelfs niet snel genoeg zijn om mij de volgende schep petatten te geven.  Ik leerde al wortelen en courgetten eten. En vandaag kreeg ik tomaten. Superlekker!

 Wat ik ook leuk vind, is samen met mijn broer “spelen”. Als ik op de speelmat lig, dan komt Rune vaak bij mij liggen. Rune vindt het dan leuk als ik tegen hem terugbabbel of met mijn handjes hem aanraak. Rune zou heel graag hebben dat ik al met hem kan spelen. De blokjes, autootjes enzo die hij mij geeft, kan ik nu nog niet vastpakken. Maar dat komt wel.

Comments are closed.

Post Navigation