Deze namiddag zijn mama en papa op controle geweest bij de gynaecoloog.

Het was een spannende dag. Als ik het wou, dan zouden papa en mama vandaag kunnen weten of ik een meisje of een jongen ben. Zelfs op mama haar werk zaten ze mee in spanning te wachten ;-).

De gynaecoloog controleerde eerst mama haar gewicht en bloeddruk. Alles was ok. Nu was het mijn beurt voor een controle. Alles werd goed onderzocht: twee goed ontwikkelde hersenhelften, een goed kloppend hartje, een gevuld maagje en blaas, twee voetjes … Alles inorde met mij. Nu het moment waarop mama en papa hadden gewacht: het geslacht.

Ik bewoog heel hard, maar besloot om mijn beentjes mooi tegen elkaar te houden. Mijn geslacht zal voor iedereen nog een geheim blijven. Binnen vier weken krijgt mama opnieuw een echo.

Comments are closed.

Post Navigation