Het is ondertussen al een tijdje geleden dat ik nog iets van mij heb laten horen. In de afgelopen tijd is er veel veranderd.

Sinds een week heb ik mijn eerstje tandje. Het staat er nog niet helemaal door, maar je kan het al wel een paar millimeter zien piepen. En sinds vandaag kan je ook al zien dat er een tweede tandje aan het komen is. Mama dacht al dat ik geen tandjes zou krijgen. 😉 Ook mijn haar begint eindelijk een beetje te groeien.

Omdat ik ondertussen al negen maanden ben, krijg ik ’s morgens een boke. Een stukje afbijten kan ik nog niet, maar mama en papa geven mij kleine stukjes brood zodat ik het makkelijker kan plat kauwen. Van choco op mijn boke ben ik helemaal verzot, smeerkaas daar hou ik helemaal niet van. Daar kokhals ik zelfs van.

Wat ik ook graag doe, is mij overal aan rechttrekken. Zelfs aan dingen die niet stabiel zijn zodat ik af en toe wel eens val en moet wenen.

Als je mij een autootje geeft, dan kan ik hier al mooi mee spelen. Het liefst van al imiteer ik dan het geluid van de auto. Met een natte T-shirt tot gevolg. Af en toe probeert mijn broer om samen met mij te spelen. Als het niet naar mijn zin is, dan laat ik het aan iedereen luid horen.

Verder eet ik nog altijd goed, slaap ik goed en ben ik nog altijd een super knuffelaar. 🙂

 

 

Comments are closed.

Post Navigation